Carsoe A/S ja Mesmec solmivat strategisen yhteistyösopimuksen

Anders Asplund, Mats Strandvall, Mesmec ja Mikkel Jacobsen , Magnus Fossheim, Carsoe A/S


Mesmec on solminut strategien yhteistyösopimuksen tanskalaisen Carsoe A/S:n kanssa maaliskuussa 2019.

Carsoe A/S on maailmanlaajuisesti toimiva elintarviketeollisuuden yritys. Carsoe A/S laajensi äskettäin tuotevalikoimaansa ostamalla englantilaisen levypakastinvalmistaja Freezertechin.

Mesmecin toimitusjohtaja Mats Strandvall on tyytyväinen uuteen yhteistyösopimukseen.

—Yhteistyösopimuksemme myötä voimme nyt yhdistää osaamisemme ja monipuolisen kokemuksemme erilaisista projekteista. Voimme toimittaa laajamittaiset ratkaisut automaattisen levypakastuksen osa-alueille täytöstä purkuun ja lavaukseen saakka, Strandvall sanoo.

Mesmecin vahvuuksina ergonomia, turvallisuus ja helposti puhdistettavat laitteet

Carsoe A/S saa yhteistyösopimuksen myötä Mesmecistä kokeneen osaajan täyttöön ja purkuun. Mesmec on saanut laitteiden ergonomiasta paljon kiitosta. Lisäksi yrityksen vahvuuksiin kuuluvat helposti puhdistettavat ja pestävät laitteet sekä turvallinen käyttö.

Myös muovin vähentäminen on noussut tärkeäksi puheenaiheeksi alalla. Kun harkot tai levyt pakastetaan edelleen usein muovipakettiin, muovi pakastuu helposti lihan sisälle. Kun tuotannossa lähdetään avaamaan pakkasblokkia, on suuri riski, että kalvoa jää lihan sisälle. Koska tätä tapahtuu usein, Mesmec on kehittänyt tähän oman erilaisen tekniikan ratkaisuksi.  Mesmecin varatoimitusjohtaja Anders Asplund suosittelee tätä erityisesti liha-alan, sivutuotepuolen sekä kala- ja einespuolen valmistajille.

Carsoen myyntipäällikkö Magnus Fossheim on tavattavissa Mesmecin messuosastolla IFFA-messuilla toukokuussa 2019.