LIIKETOIMINTAJOHTAJAA (COO) SEKÄ SUUNNITTELU- JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ

Liiketoimintajohtajaa

Mitä haemme?
Sinua, jolla on vahvaa näyttöä erinomaisesta henkilöstöjohtamisesta sekä tuloksellisesta liiketoiminnan luotsaamisesta. Olet kokenut ammattilainen ja pystyt johtamaan toimintamme kohti yhteisiä tavoitteitamme yhdessä henkilöstön kanssa. Vastaat vastuualueesi operatiivisen toiminnan tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja yhtäaikaisia kehitysprojekteja. Viet toimenpiteitä eteenpäin systemaattisesti sekä suunnitelmallisesti yhdessä henkilöstön kanssa. Meillä toiminta on ketterää ja tavoitehakuista – toivottavasti tunnistat samat elementit itsestäsi. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto, esim. korkeakoulusta. Työskentelet tehtaallamme Kokkolassa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit varatoimitusjohtajallemme. Etsimämme henkilö allekirjoittaa arvomme henkilöstön hyvinvointi, luotettavuus ja tunnollisuus.

Mitä tarjoamme ja odotamme?

Tarjoamme sinulle takuuvarmasti mielenkiintoisen haasteen kehityshakuisessa organisaatiossa. Toimintamme kasvaa eniten nimenomaan ulkomailla, jossa omia tuotteitamme on voittamassa vahvaa jalansijaa meitä huomattavasti isommilta kilpailijoiltamme. Tässä altavastaajan asemassa viihdymme parhaiten, ja nöyrällä mutta positiivisella asenteella olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen. Pääset tältä perspektiiviltä hyödyntämään sekä kilpailuhalukkuutesi että johtamiskokemustasi, työskentelemällä tiivisti yhdessä sitoutuneen henkilöstömme kanssa. Lisäksi pääset itse nauttimaan työn saavutuksista ja työn tuloksesta kun vastuu-alueesi toiminta tehostuu ja henkilökunnan viihtyvyys paranee. Työssäsi olet systemaattinen, omaat hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot sekä osaat esiintyä ihmisten kanssa. Kielitaitoa on aina eduksi mutta ei ratkaisevaa. Emme myöskään edellytä teknistä taustaa mutta hyödyksi ehdottomasti olisi.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme konsernimme hyvät henkilöstöedut joita ovat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä laajat työterveyspalvelut. Muita henkilöstöetuja avaamme tarkemmissa keskusteluissa tutustuttuaan toisiimme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Eezy Personnel Senior Executive Search Consultant Heikki Laitalalta, +358 40 726 3395, heikki.laitala@eezy.fi Lisäksi Mesmecin varatoimitusjohtaja Anders Asplund vastaa kysymyksiisi tiistaina 22.2 sekä keskiviikkona 23.2 klo 16 – 17.00 välisenä aikana numerosta +358 50 50 50 587. Haethan viimeistään 4.3.2022 seuraavasta linkistä: https://ats.talentadore.com/apply/liiketoimintajohtaja/ZO937m

Suunnittelu- ja projekti-insinöörejä

Mitä haemme?

Olet henkilö, jolla on asenne työntekoon kohdallaan.  Olet halukas oppimaan uutta sekä olet yleisesti ottaen tekniikasta kiinnostunut. Hallitset sujuvasti perinteiset IT-maailman työkalut kuten erityisesti MS Office-perheen eri ohjelmat. Luonteeltasi olet systemaattinen ja viihdyt niin itsenäisessä työskentelyssä kuin tiimityössä. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus, muttei ole lainkaan haitaksi jos olet jo valmiiksi alasi rautainen ammattilainen. Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Koulutukseltasi olet esim. teknikko tai insinööri.

Mitä tarjoamme ja odotamme?
Suunnittelijana ja projekti-insinöörinä pääset meillä tutustumaan lähietäisyydeltä työn tulokseen omassa n. 3000 m2 tehtaassamme. Pääset seuraamaan sekä valmistus- että testausprosessia tehtaassamme ja sittemmin vielä työn lopputulosta asiakkaan tiloissa. Tämä on mahdollisuus jota harvemmin perinteisessä projekti- ja / tai suunnittelutoimistossa voidaan tarjota. Liiketoimintamme on kansainvälistä, ja sekä suunnittelu- että projekti-insinöörinä olet aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja pääset näin ollen hyödyntämään kielentaitoasi.

Työssäsi suunnittelijana tarvitset vähintään perusosaamista AutoCad suunnitteluohjelmistoista ja arvostamme lisäksi Inventor:n tai Solid Works hallintaa.

Projekti-insinöörin tehtävässä suullinen ja kirjallinen kommunikointi, aikataulujen ymmärtäminen sekä tekninen taustasi helpottavat tehtävässä menestymistä. Tarkempi tehtäväkuvaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi, tarjoamme viihtyisän toimintaympäristön, asiantuntevan organisaation, mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Ota yhteyttä Eezy Personnel Senior Executive Search Consultant Heikki Laitalalta, +358 40 726 3395, heikki.laitala@eezy.fi Haethan viimeistään 4.3.2022 seuraavasta linkistä: https://ats.talentadore.com/apply/suunnittelu-ja-projekti-insinoori/DwQVG8