Edustukset ja päämiehet

Elintarviketeollisuus

BILWINCO A/S on vuodesta 1955 lähtien ollut johtava punnitus- ja pakkausalan yritys. Yrityksen pääpaikka on Tanskassa Skanderborgissa. Ylivoimaisesti tunnetuimpaan tuoteryhmään kuuluu monipäävaakojen kehitys ja valmistus. Monipäävaakoja on toimitettu maailmanlaajuisesti yli 6000 yksikköä. Pelkästään Suomesta löytyy toistakymmentä referenssitoimitusta.

Lisätietoja: Bilwincon kotisivuilta

Vuonna 1994 perustettu Kittner GmbH työllistää yli 50 ammattilaista, joista merkittävä osa toimii tuotekehityksen parissa. Asiakkaat löytyvät pääasiassa elintarvike-, kemian- sekä lääketeollisuudesta. Tuotevalikoima sisältää laitteet laatikoiden, astioiden ja annosteluvaunujen käsittelyyn. Lisäksi valikoimaan kuuluu pesu- sekä desinfiointilaitteet. Vakiovalikoiman lisäksi Kittner myös räätälöi laitteitaan huomioiden asiakkaan vaatimukset ja olosuhteet.

Kittner-tuotteet on tunnettuja laadustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan!
Laitteissa on huomioitu työturvallisuus, huollettavuus sekä hygieniavaatimukset.

Lisätietoja: kittnerbg.com

”Kaikilla erityisesti lihanjalostusalalle kehitetyillä K+G Wetterin koneilla on yksi yhteinen piirre: ne ovat vakaita ja kestäviä, ja tarjoavat siten pitkäkestoista laatua! Nämä ominaisuudet, jotka ovat tunnettuja ja tunnustettuja kaikkialla Saksassa, Euroopassa ja maailmassa, antavat K+G Wetterin tuotteille vertaansa vailla olevan hinta-laatu-suhteen.”

Lisätietoja: K+G Wetterin kotisivuilta

Anritsu on Japanilainen korkean teknologin yritys, jonka juuret yltävät vuoteen 1895. Läpivalaisulaitteiden valmistuksen Anritsu Infivis CO., LTD aloitti vuonna 2000 ja tämän jälkeen yli 10000 yksikköä on toimitettu eri puolille maailmaa ja Suomessa niitä on yli 30 konetta. Anritsun läpivalaisulaitteiden tuotekehitys ja valmistus on keskitetty Japaniin. Syksyllä 2019 on myös avattu uusi Euroopan toimipiste Alankomaassa (Anritsu Infivis B.V.)

Anritsu läpivalaisulaitteet

Läpivalaisutekniikalla (Röntgen) tunnistat vierasesineet kuten esimerkiksi metallit, lasin, luut ja kivet tuotteestasi. Samanaikaisesti vierasesinetunnistuksen kanssa voidaan tarkistella mm. tuotteen muotoa, puuttuvia tuotteita sekä pakatun tuotteen eheyttä.

Anritsu XR75 sarjan laitteet tarjoavat ratkaisut niin pakatuille kuin pakkaamattomille tuotteille eri kokoluokissa tarpeidenne mukaan.

Anritsu’s Advanced Long Life Teknologia A.A.L. edut

– Pidempi Röntgen lähettimen ja vastaanottimen käyttöikä
– Matalaenerginen röntgengeneraattori tuottaa vähemmän lämpöä ja tästä syystä joissain käyttöympäristöissä aiemmin vaadittua erillistä jäähdytyslaitetta ei tarvita. Tämä mahdollistaa 30% energiansäästön aiempiin verrattuna.
– Laitteen kokonaiskäyttökustannukset laskevat 20% aiempiin malleihin verrattuna

Lisätietoja Anritsun kotisivuilta