Edustukset ja päämiehet

Elintarviketeollisuus

BILWINCO A/S on vuodesta 1955 lähtien ollut johtava punnitus- ja pakkausalan yritys. Yrityksen pääpaikka on Tanskassa Skanderborgissa. Ylivoimaisesti tunnetuimpaan tuoteryhmään kuuluu monipäävaakojen kehitys ja valmistus. Monipäävaakoja on toimitettu maailmanlaajuisesti yli 6000 yksikköä. Pelkästään Suomesta löytyy toistakymmentä referenssitoimitusta.

Lisätietoja: Bilwincon kotisivuilta

Vuonna 1994 perustettu Kittner GmbH työllistää yli 50 ammattilaista, joista merkittävä osa toimii tuotekehityksen parissa. Asiakkaat löytyvät pääasiassa elintarvike-, kemian- sekä lääketeollisuudesta. Tuotevalikoima sisältää laitteet laatikoiden, astioiden ja annosteluvaunujen käsittelyyn. Lisäksi valikoimaan kuuluu pesu- sekä desinfiointilaitteet. Vakiovalikoiman lisäksi Kittner myös räätälöi laitteitaan huomioiden asiakkaan vaatimukset ja olosuhteet.
Kittner-tuotteet on tunnettuja laadustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan!
Laitteissa on huomioitu työturvallisuus, huollettavuus sekä hygieniavaatimukset.

Lisätietoja: kittnerbg.com

”Kaikilla erityisesti lihanjalostusalalle kehitetyillä K+G Wetterin koneilla on yksi yhteinen piirre: ne ovat vakaita ja kestäviä, ja tarjoavat siten pitkäkestoista laatua! Nämä ominaisuudet, jotka ovat tunnettuja ja tunnustettuja kaikkialla Saksassa, Euroopassa ja maailmassa, antavat K+G Wetterin tuotteille vertaansa vailla olevan hinta-laatu-suhteen.”

Lisätietoja: K+G Wetterin kotisivuilta

Lisätietoja Anritsun kotisivuilta