Jouni Korkia-Aho on Mesmec laitevälityksen uusi huoltopäällikkö

Jouni Korkia-Aho on aloittanut Mesmec laitevälityksen huoltopäällikkönä 27.01.2020. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat edustettujen laitteiden asennus, käyttöönottokoulutus, kunnossapitotyöt ja huollot. Lisäksi hän huolehtii varaosien hankinnoista ja toimituksista ja opastaa uusien tuotteiden hankinnassa. Korkia-Ahon asemapaikkana on Kokkola, mutta työkenttä ja asiakkuudet ulottuvat ympäri Suomea.

Korkia-Aholle on kertynyt monipuolista osaamista erilaisista työtehtävistä ja projekteista. Hän on toiminut mm. kunnossapidon työnjohtajana, kehityspäällikkönä ja tuotantopäällikkönä. Lisäksi hän on ollut mukana projekteissa, jotka ovat vieneet hänet myös ulkomaille. Laaja-alainen työkokemus on opettanut Korkia-Ahoa hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan erilaisissa työympäristöissä erilaisten ihmisten kanssa.

—Haasteiden ratkominen alkaa kuuntelemalla ja keskustelemalla. Kun kokonaiskuva on selvillä, pääsee paremmin todellisen tarpeen äärelle ja pystyy tarjoamaan asiakkaalle juuri sen mitä hän todella tarvitsee, Korkia-Aho kertoo.

Korkia-Aho on ollut mukana useissa mittavissakin kehitysprojekteissa, jotka voivat kestää vuosia. Mesmecin huoltopäällikön töissä häntä kiehtookin vaihteleva työnkuva ja projektit, joita pääsee tekemään yksin tai yhdessä koko projektitiimin kanssa.

—On hienoa päästä saattamaan projektit loppuun asti ja näkemään työnsä tulos. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, jotka toimivat käytännössä juuri niin kuin on sovittu.

Tuliko mieleenne huoltoon tai kunnossapitoon liittyviä kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Huoltopäällikkö, Laitevälitys

Jouni Korkia-Aho

jouni.korkia-aho@mesmec.fi

+358 40 658 2991