JTJ-Sales Oy:stä tulee Oy Mesmec Ab:n sisaryritys

Sijoitusyhtiö Oy WMA Invest Ab vahvistaa konsernin elintarviketeollisuuden laitevalikoimaa ostamalla helsinkiläisen JTJ-Sales Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä JTJ-Sales Oy:stä tulee Oy Mesmec Ab:n sisaryritys. Liiketoiminta siirtyy Oy WMA Invest Ab – konsernille 15.10.2018. Konsernin kotipaikka on Kokkola, mutta JTJ-Sales Oy:n toiminta jatkuu Helsingissä nykyisissä tiloissa.

Liiketoimintakauppa on konsernin kasvustrategian mukainen. Tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisempia palveluja ja tuotteita kotimaan elintarviketeollisuudelle sekä kehittää JTJ-Sales Oy:n vahvojen tavaramerkkien teknistä tukea ja huoltotoimintoja. JTJ-Sales Oy:n osaaminen ja tuotevalikoima tuo myös synergiaetuja Oy Mesmec Ab:n liiketoimintaan.

JTJ-Sales Oy on vuonna 1994 perustettu valtakunnallisesti toimiva maahantuontiyritys. Yrityksellä on vankka asiantuntemus koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden toimittamisesta teurastamo-, lihanjalostus-, valmisruoka- ja kalanjalostusteollisuuteen sekä vihannesten käsittelyyn.

Liiketoimintakaupan myötä myös nimi JTJ-Sales siirtyy ostajalle ja uusi perustettu yhtiö toimii jatkossa nimellä Oy JTJ-Sales Ab. Ostettavan yhtiön kolme myynnin ammattilaista siirtyvät vanhoina työntekijöinä perustetun yhtiön palvelukseen. Toiminta jatkuu normaalisti eikä muutos vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Uusi yhtiö Oy JTJ-Sales Ab vastaa jo tilattujen tuotteiden toimituksesta ja laskutuksesta.

Oy WMA Invest Ab on vuonna 2017 perustettu holdingyhtiö, jonka omistaa pääomasijoitusyhtiö Oy Wedeco Ab sekä Oy Mesmec Ab:n toimiva johto. Yhtiöllä on kaksi tytäryhtiötä, Oy Mesmec Ab ja nyt perustettu Oy JTJ-Sales Ab ja omistus on molemmista 100 %.

Oy Mesmec Ab jatkaa ydinliiketoimintaansa elintarvike- ja prosessiteollisuuden raaka-aineiden käsittelyjärjestelmien kokonaisratkaisutoimittajana. Yrityksen oma laitevälitystoiminta jatkaa ennallaan.

Vastaamme mielellämme kaikkiin liiketoimintakauppaan liittyviin kysymyksiin.

Oy WMA Invest Ab / Oy Mesmec Ab JTJ-Sales Oy

Mats Strandvall
Toimitusjohtaja
0400 862 694

Jukka Alanen
Toimitusjohtaja
0400 717 221

Anders Asplund
Varatoimitusjohtaja
050 505 0587

Juha Riekkinen
Hallituksen puheenjohtaja
040 505 7656