Nimitysuutisia

Jan Isaksson on siirtynyt laitevälityksen liiketoimintapäälliköksi 8.1.2018 alkaen. Aikaisemmin Jan toimi Mesmecin huoltopäällikkönä vuodesta 2015 alkaen. Ennen sitä Jan on toiminut vaativissa projekti- ja johtotehtävissä elektroniikka-alalla asuen Suomessa ja Kiinassa. Janin vastuualueisiin liiketoimintapäällikkönä kuuluu laitevälityksen myynnin ja huoltotoiminnan kehitys.

Antti Mäkelä on siirtynyt tuotantopäälliköksi 1.2.2018 alkaen. Aikaisemmin Antti on toiminut Mesmecin tuotannon työnjohtajana vuodesta 2007 alkaen. Antin vastuualueisiin kuuluu Mesmecin tuotanto, hitsauksen valvonta sekä työsuojelupäällikön tehtävät.

Toni Uunila siirtyy 15.2.2018 alkaen Mesmecin kehitysjohtaksi. Toni on aikaisemmin toiminut Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymän projektipäällikkönä ja aikuiskoulutuspäällikkönä n. 11 vuotta. Ennen sitä Toni toimi eri myynti- ja johtotehtävissä elektroniikka-alalla n. 8 vuotta. Tonin tehtäviin kehitysjohtajana kuuluu Mesmecin laitteiden tuotteistaminen osana viennin edistämistä varten, sisäisen toiminnan kehitys sekä laatujärjestelmän kehitys.