Oy Mesmec Ab myy koneistusliiketoimintansa Ab Ferromek Oy:lle

Oy Mesmec Ab on myynyt 12.12.2017 toteutuneella kaupalla koneistusliiketoimintansa Ab Ferromek Oy:lle. Mesmec keskittyy jatkossa ydinliiketoimintaansa; elintarvike- ja prosessiteollisuuden raaka- aineiden käsittelyjärjestelmien, sekä agentuuritoiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin Suomessa ja ulkomailla.

Koneistusliiketoimintaan erikoistunut Kruunupyyläinen Ab Ferromek Oy hankkii Mesmecin koko koneistamon konekannan ja asiakasrekisterin. Liiketoimintakaupan myötä Mesmeciltä siirtyy neljä ammattilaista ns. vanhoina työntekijöinä Ferromekin palvelukseen 18.12.2017 alkaen. Lisäksi kaupan myötä Mesmec solmii kolmevuotisen alihankintasopimuksen Ferromekin kanssa, jonka myötä Mesmec ostaa omaan ydintoimintaan tarvittavat koneistetut osat Ferromekiltä.

Asiakkaiden palveleminen jatkuu ja kehittyy koneistusliiketoimintaan erikoistuneen Ferromekin toimesta. Toiminta jatkuu normaalisti eikä muutos vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Ferromek vastaa jo tilattujen tuotteiden valmistuksesta, toimituksesta ja laskutuksesta. Kaupassa siirtyvä konekanta käyttöönotetaan viikon 51/2017 aikana.

Vuonna 1981 perustettu Ferromek on kasvava CNC-koneistusta tekevä alihankintayritys metallialalla. Yrityksessä työskentelee 30 alan ammattilaista. Tehdas sijaitsee kasitien varressa Kruunupyyssä, Kokkolan ja Pietarsaaren välillä, hyvien kuljetusyhteyksien varrella. Yrityksen johtamisjärjestelmä on sertifioitu ISO9001 mukaan, ja yrityksellä on voimassa oleva ympäristösertifikaatti 14001.

Vastaamme mielellämme kaikkiin liiketoimintakauppaan liittyviin kysymyksiin ja tulemme olemaan yhteydessä asiakkaisiimme lähiviikkoina.

Oy Mesmec Ab
Anders Asplund, Vara TJ 050-505 0587

Ab Ferromek Oy
Kim Åkerlund, TJ 040-721 6053