Rekrytoimme tuotepäälliköitä

Vuodesta 2017 lähtien WMA Invest konserniin kuuluvat JTJ-Sales ja Mesmec ovat tunnettuja kumppaneita elintarviketeollisuuden toimijoille. Yhtiöllä on yli 30 vuoden kokemus laite,- linjasto- ja tarviketoimituksista laajasti kotimaahan sekä ulkomaille eri elintarviketeollisuuden aloille.

Meillä on vankka kokemus asiakkaidemme tarpeista ja toimimmekin syvällä heidän tuotantoketjuissa haastamalla heitä ratkaisuehdotuksillamme. Lähdetkö matkalle mukaan muuttamaan yli 30 vuotta vanhan yrityksen tulevaisuuden suuntaviivoja elintarviketeollisuuden tarpeisiin?

Olemme lähiaikoina yhdistämässä laitevälitys toimintojamme ja kasvavien asiakastarpeiden täyttämiseksi haemme tiimiimme innovatiivisia tuotepäälliköitä Suomen liiketoimintoihin:

TUOTEPÄÄLLIKÖITÄ, kone- ja laitemyyntiin sekä TUOTEPÄÄLLIKÖITÄ, kehittämään tarvike- ja varaosamyyntiä

  • Työskentelet alansa huippuosaajien kanssa. Valikoimassamme on tunnetut päämiehet, joilla on vahva jalansija Suomessa. Asiakkaamme ovat alansa edelläkävijöitä toimialoillaan.
  • Organisaatiossamme on vankka suunnitteluosaaminen, joka on arvokas työkalu onnistuneessa myynnissä.
  • Pääset vaikuttamaan toimintamme kehitykseen matkalla tulevaisuuden toimintamalleihin muuttuvassa maailmassa.
  • Vahva tuki ja kouluttautumismahdollisuudet.
  • Arvostamme sinulta elintarvikealan tuntemusta, sujuvaa englanninkielen osaamista sekä itsenäistä otetta. Verkostoituminen ja yhteistyö on sinulle luontevaa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ensisijaisesti liiketoimintapäällikkö Jan Isaksson, jan.isaksson@mesmec.fi puh.nro 040 129 2339 tai tarvittaessa varatoimitusjohtaja Anders Asplund, anders.asplund@mesmec.fi puh.nro 050 505 0587 viimeistään 25.11.2020 mennessä.