Detectronic A/S – Röntgentarkastus ja metallinpaljastus

Oy Mesmec Ab ja Detectronic A/S ovat solmineet yhteistyösopimuksen joulukuussa 2012. Sopimus käsittää tanskalaisen Detectronic A/S:n koko tuotevalikoiman markkinoinnin ja myynnin Suomessa. Tuotteiden suurin asiakaskunta on elintarviketeollisuudessa. Detectronic A/S on perustettu vuonna 1971 ja on kehittynyt voimakkaasti viime vuosina omistajan ja toimitusjohtajan, Brian Poulsenin, johdossa.

Metallinpaljastimet on yrityksen tunnetuin tuote, jonka vaikuttava referenssilista yli 5000 asennetulla yksiköllä maailmanlaajuisesti herättää luottamusta ja turvallisuutta valittaessa laitteistoa metallin paljastamiseksi. Vuodesta 2007 yritys on kehittänyt ja valmistanut röntgenlaitteita. Valikoimaan kuuluu myös elintarviketeollisuuden pakkauslinjojen tarkastusvaa’at.

Sekä Mesmec että Detectronic odottavat mielenkiintoista ja menestyksellistä yhteistyötä Suomen markkinoilla.

Lisätietoa tuotevalikoimasta tästä!