Oy Torp Frys Ab:lle useita toimituksia

Mesmec:in pitkäaikainen asiakas, Oy Torp Frys Ab, joka on Suomen toiseksi suurin rehutehdas, on voimakkaasti kasvava ja investoiva yritys. Mesmec on kevään ja alkukesän aikana 2013, solminut useita kauppasopimuksia uusista projektitoimituksista. Huhti-toukokuussa 2013 on otettu käyttöön levypakastimien uusi automaattinen täyttö- purku- ja lavausjärjestelmä. Toimituksien myötä on pystytty parantamaan työergonomiaa, työturvallisuus sekä saavuttamaan merkittävää tuotantokapasiteetin kasvattaminen.

Heinäkuussa 2013 Mesmec aloittaa asentamaan viljan varastointi-, jauhatus- ja siirto projekti. Toimitukseen kuuluu suunnittelu, MEPU laitteiden asennus, sähköistys ja käyttöönotto sekä automatiikan suunnittelu ja toteutus. Viljan varastosiilojen tilavuus ovat 1240 m3/siilo. Jauhattua viljaa siirretään rehutehtaan prosessilaitteisiin n. 6 tonnin tuntikapasiteetilla. Käyttöönotto tapahtuu syyskuussa 2013.