Muschille lihapullien ja makkaroiden tuotantolinjastot

Mesmec on allekirjoittanut sopimuksen Oy Musch Ltd:n kanssa. Sopimus kattaa lihapullien ja makkaroiden valmistamiseen tarkoitetut tuotantolinjastot. Snellman-konserniin kuuluva Oy Musch Ltd on voimakkaasti kasvava yritys, jonka tehdas ja toimisto sijaitsevat Pietarsaaressa. Oy Musch Ltd:n toimintaan kuuluu koiranruokien valmistus laadukkaista, paikallisista raaka-aineista. Yhtiöllä on useita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten BARF, joka on saavuttanut vahvan jalansijan koiranruokateollisuudessa.

Mesmecin toimitukseen kuuluu mm. tarkistusvaaka- ja metallinilmaisinlaitteistot Detectronicilta, monipäävaaka Bilwincolta, kuljettimet ja pakkaamisasemat. Yhteistyössä GEA Food Solutions –yrityksen kanssa Mesmec toimittaa mm. lihapullamuotoilija ja vertikaali pussituskoneen. Projektinhallinta sekä asennuksen ja käyttöönoton koordinointi kuuluvat myös Mesmecille. Tuotanto aloitetaan 01.8.2013.