Bilwinco edustus Mesmecille!

Bilwinco A/S, jonka pääpaikka sijaitsee Skanderborgissa Tanskassa, on uusi päämies Mesmecin Food Industry tuotevalikoimassa. Virallinen edustussopimus on allekirjoitettu lokakuussa 2013 ja se kattaa Bilwinco-laitteiden myynnin ja huollon Suomessa.

Yhteistyö lähti käyntiin keväällä 2013 ja ensimmäinen Suomeen tehty projektitoimitus on ollut kesästä lähtien tuotantokäytössä.

Bilwinco on vuodesta 1955 lähtien ollut johtava punnitus- ja pakkausalan yritys. Ylivoimaisesti tunnetuimpaan tuoteryhmään kuuluu monipäävaakojen kehitys ja valmistus. Monipäävaakoja on toimitettu mailmanlaajuisesti yli 6000 yksikköä. Pelkästään Suomessa löytyy kymmeniä referenssitoimituksia.

Bilwincon merkittävään vahvuuteen kuuluu juuri suunnitteluosaaminen ja räätälöidyt toimitukset! Jokainen projektitoimitus on osattava räätälöidä asiakkaan tuotteesta ja tuotantotilasta riippuen. Myös kättelyn merkitys muiden laitteiden kanssa on suuri. Bilwinco on todistetusti osoittanut olevansa kykyinen hallita ja toteuttaa avaimet käteen toimituksia. Tämä osaaminen sopii hyvin Mesmecin toimintaperiaatteeseen, jonka perusta nojaa juuri suunnittelu- ja räätälöintiosaamiseen avaimet käteen toimituksissa.