Laite-edustusvalikoima laajentunut – päämiesmyynti kovassa kasvussa!

Elintarvikealalle kohdistuvaa päämieslaitteiden myynti on vuoden 2014 aikana ollut kovassa kasvussa. Myynti on edelliseen vuoteen verrattuna tuplaantunut. Laitetoimituksia ja asennuksia on tehty monelle eri elintarvikealan isoille vaikuttajille kuten HK Scan, Hätälä, Atria, Fresh Servant, Snellman, Domretor, Saarioinen jne. Toimituksiin on kuulunut mm. myllyjä, metallinpaljastimia ja röntgenlaitteita, mollapesukoneita, monipäävaakoja, altaiden ja mollien kippauslaitteita jne. Suurin osa laitteista on jo käytössä, osa on vielä toimittamatta. Näkymät ovat hyvät ja Mesmecin osaamiselle sekä päämiesten laitteille löytyy kysyntää jatkossakin!

Tutustu elintarviketeollisuuden edustuksiin

Tutustu prosessiteollisuuden edustuksiin