Ajankohtaista

Nimitysuutisia

Jan Isaksson on siirtynyt laitevälityksen liiketoimintapäälliköksi 8.1.2018 alkaen. Aikaisemmin Jan toimi Mesmecin huoltopäällikkönä vuodesta 2015 alkaen. Ennen sitä Jan on… Lue lisää »

Haemme Mesmecille myyntipäällikköä

Haemme Mesmecille myyntipäällikköä vastaamaan elintarviketeollisuuden valmistuslaitteiden ja -järjestelmien päämiesmyynnistä. Tehtävä on vakituinen ja sitä voi hoitaa Kokkolasta tai kotikonttorilta käsin.… Lue lisää »

Tavataan Elintarviketeollisuus-messuilla

Mesmec on mukana 13.-14.9. kansainvälisessä elintarviketeollisuuden ammattitapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kerromme osastollamme, miten tehostamme tuotannon prosesseja tietotaitomme ja uusimman… Lue lisää »

Levypakastinesite on uusittu

Päivitimme levypakastinjärjestelmistä kertovan esitteen. Esitteessä on kuvia toteutuneista projekteista levypakastimien täyttö-, tyhjennys- sekä lavausjärjestelmistä. Avaa esite tästä.

Vahvistimme suunnitteluosastoamme

Suunnittelupäällikkö Juha-Antti Kärjen siirryttyä uusiin haasteisiin 1.2. alkaen Lasse Pöyhtäri nimitettiin pääsuunnittelijaksi. Samalla vahvistimme suunnitteluosastoamme: Jukka Lahtinen aloitti 16.1. vanhempana… Lue lisää »

Mesmec Foodtec/Pactec messuilla (20.-22.9.2016)

Foodtec/Pactec messut pidetään Helsingin messukeskuksessa 20.-22.9.2016. Paikalla ovat kaikki merkittävät elintarviketeollisuuden, tuotantoteknologian, raaka-aineiden ja pakkaamisen sekä materiaalinkäsittelyn ammattilaiset. Mesmecin osastolla… Lue lisää »