Liha ja siipikarja

Elintarviketeollisuus

Projektitoimitukset

Liha- ja siipikarjateollisuuden raaka-aineiden käsittelyjärjestelmät ovat ydinosaamistamme niin Suomessa kuin ulkomailla.

Vankka kokemus on kertynyt satojen projektitoimitusten myötä. Kannamme kokonaisvastuun avaimet käteen -periaatteella alkaen suunnittelusta projektin luovutukseen tuotantokunnossa. Asiakas säästää aikaa ja resursseja, kun saa kokonaisuuden valmiina.

Mesmecin vankka suunnitteluosaaminen on toimitusten kivijalka. Asiakas voi tarkastella web-selaimen avulla 3D-ympäristössä tulevaa tuotantolinjaa jo ennen asennusta ja jopa ennen sen valmistamista. Siten voimme aina toimittaa täysin asiakkaan tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiakkaamme arvostavat Mesmecin ratkaisuissa myös hyvä hinta-laatusuhdetta, hygieniaa ja pestävyyttä, työturvallisuutta, yleistä käytettävyyttä sekä huollon helppoutta.

Lemmikkiruoka ja sivutuotteet

Elintarviketeollisuus

Projektitoimitukset

Mesmecin vankkaa suunnittelu- ja projektiosaamista hyödynnetään lukuisissa johtavissa lemmikkiruokatehtaissa. Tuotannon automatisointi on lisääntynyt vahvasti myös lemmikkiruokateollisuudessa. Mesmecin kokonaistoimitusten ja tuotantolinjojen automatisoinnin avulla haetaan lisää tehokkuutta.

Muut elintarvikkeet

Elintarviketeollisuus

Projektitoimitukset

Mesmec toimii laaja-alaisesti myös muussa elintarviketeollisuudessa, mm. meijeri-, makeis-, juoma- ja leipomoteollisuudessa. Mm. Valio ja Fazer luottavat Mesmecin osaamiseen.

Elintarviketeollisuuden referenssit