Rekry

Projektipäällikkö

Hakuaika päättyy 19.02.2018

Haemme Mesmecille Kokkolaan liiketoiminnan kasvaessa projektipäällikköä. Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti toimitusprojekteista pääasiassa elintarviketeollisuudelle. Projektipäällikkönä toimit vahvassa yhteistyössä mekaanisen suunnittelun ja sähkö- ja automaatio-osaston kanssa sekä tiivisti asiakasrajapinnassa. Kysynnän kasvu erityisesti Ruotsissa ja Norjassa edellyttää suomen, ruotsin ja englannin kielen sujuvaa osaamista sekä matkustusvalmiutta.

Olet hakemamme henkilö, jos

  • sinulla on soveltuva tekninen tausta
  • sinulla on vahva projektikokemus, mielellään kansainvälisestä ympäristöstä
  • viihdyt asiakasrajapinnassa ja työtapasi on tavoitteellinen
  • yhteistyötaidot, viestintä ja ongelmanratkaisu ovat luontaisia vahvuuksiasi
  • olet päätöksentekijä, joka ottaa vastuuta ja toimii itse-ohjautuvasti

Eduksi katsomme esimieskokemuksen, konedirektiivin tuntemuksen sekä kyvyn ja halun kehittää toimintaa.

Mesmec tarjoaa sinulle laadukkaan toimintaympäristön ja tuotteet/ratkaisut, asiantuntevan organisaation tuen tehtävässä menestymiselle sekä kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

Mesmec on kasvava, kehittyvä yritys, joka on nyt valloittamassa Skandinavian markkinoita. Hae tehtävää heti ja pääset tekemään tulosta osana tätä menestystarinaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering:ltä Kristiina Vormala, 040 837 4019.

 

Hae paikkaa


Myyntipäällikkö

Haemme Mesmecille myyntipäällikköä vastaamaan elintarviketeollisuuden valmistuslaitteiden ja -järjestelmien päämiesmyynnistä. Tehtävä on vakituinen ja sitä voi hoitaa Kokkolasta tai kotikonttorilta käsin.

Mesmec on pohjoismainen elintarvike- ja prosessiteollisuuden raaka-aineiden käsittelyjärjestelmien toimittaja, joka kantaa kokonaisvastuun ratkaisun toimituksesta sekä uusiin, että vanhoihin järjestelmiin. Mesmec tunnetaan luotettavana ja haluttuna kumppanina Suomessa sekä maailmalla. Mesmecillä on merkittävä markkinaosuus järjestelmien kokonaistoimituksissa Suomessa ja niiden kysyntä on selkeässä kasvussa.

Myyntipäällikkö raportoi liiketoimintapäällikölle ja vastaa tuotteiden edustuksesta, päämiesyhteistyöstä ja agentuurimyynnistä. Hän vastaa asiakkuuksista sekä myyntiprosessin kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Myyntipäällikkö tekee myös aktiivisesti uusasiakashankintaa. Asiakkaat ovat pääosin Suomessa ja tehtävä edellyttääkin matkustusvalmiutta.

Olet hakemamme myyntipäällikkö, jos sinulla on

  • soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus
  • kokemusta elintarvikealalta/-teollisuudesta esim. tuotantoprosesseista/tekniikasta
  • tai kokemusta teknisestä/laitekantamyynnistä
  • kiinnostusta ja kykyä toimia tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa
  • hyvä suomen ja englannintaito, joita käytät luontevasti päämiesyhteistyössä.

Eduksi katsomme näytöt myyntityöstä teknisessä kentässä, vahvat yhteistyötaidot ja itseohjautuvan työtavan.

Mesmec on luotettava työnantaja, johon henkilöstö sitoutuu. Nyt Mesmec tarjoaa sinulle vahvan brändin ja laadukkaat tuotteet myynnissä onnistumiselle ja menestykselliselle asiakasyhteistyölle.

Hae tehtävää heti LinkedIn:ssä, haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 9-10 ja torstaisin klo 13-14.

 

Hae paikkaa