Agenturer

Livsmedelsindustrin

Bilwinco A/S har sedan 1955 varit en marknadsledare inom vägning och förpackningsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Skanderborg, Danmark, där utveckling och skräddarsydda lösningar byggs för kunder globalt. Bilwinco har levererat över 6000 multihead vågar globalt och endast i Finland, har över 15 system installerats.

Mera information på: Bilwinco hemsida

Kittner grundades 1994 och företaget sysselsätter mer än 50 proffs, varav en betydande del arbetar med produktutveckling. Kunderna finns främst inom livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin. Produkturvalet omfattar utrustning ämnad för hantering av lådor, containrar och disponeringsvagnar. Dessutom innehåller produkturvalet rengörings- och desinfektionsutrustning. Förutom standardsortimentet skräddarsyr Kittner också sin utrustning med hänsyn till kundens krav och förhållanden.

Kittners produkter är kända för deras goda kvalitet och konkurrenskraftiga priser! Säkerhet, servicevänlighet och hygienkrav har också beaktats i Kittners utrustning.

Mera information på: kittnerbg.com

”Alla K+G Wetter maskiner som utvecklats speciellt för köttindustrin, har en sak gemensamt: de är robusta och hållbara, och erbjuder således långvarig kvalitet! Dessa egenskaper, som är kända och erkända i Tyskland, Europa och hela världen, ger produkter från K+G Wetter ett oslagbart pris-prestanda-förhållande.””

Mera information på: K+G Wetter hemsida

Mer information: Koncept Tech hemsida

Mer information HHL Service.